Лешников крем за торта

22/08/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 750
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете лешниците на фина паста.

Натрошете шоколада и го сложете заедно с маслото да се разтопи. Снемете го от котлона и го бъркайте, докато се охлади.

Към него разбийте крема сиренето, ликьора и лешниковата паста.

Отделно разбийте сметаната на пухкав сняг и я объркайте внимателно към целия крем.

Използвайте лешниковия крем за слепване и покриване на торти и сладкиши.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар