Катино мезе

25/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589926
"Мезе за специалните вечери с приятелите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 591
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г шол
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • печурки - 200 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте сача и сипете малко олио в него. Запържете нарязаното месо и нарязания на полумесеци кромид лук.

Щом месото се позачерви добавете и нарязаните гъбки и сипете малко гореща вода.

Овкусете със сол и пипер, полейте с лимоновия сок.

Гответе докато месото омекне достатъчно.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар