Бирени пържоли с лук и чесън

25/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589416
"И като приготвяте тези пържолки да не забравяте, че те са не само с лук и чесън, но и с мнооого бира "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо950
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 бр. вратни
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • чесън - 1 глава
  • за маринатата
  • олио - 2 - 3 с.л.
  • мащерка
  • бира - 1 ч.ч.
  • копър - сух
  • чубрица
  • червен пипер
  • олио - 2 - 3 с.л. за намазване на сача
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолките леко и ги потопете в маринатата, която е приготвена от изброените продукти.

Похлупете съда и оставете пържолите да се мариноват за 2-3 часа в хладилник, за да поемат добре ароматите.

Загрейте сача с олиото и изпържете отцедените пържоли и от двете страни. Извадете ги и ги оставете настрана.

В същата мазнина на сача сложете нарязаните лук и чесън. Гответе докато омекнат и придобият приятен златист цвят. Овкусете ги със сол и пипер.

Върнете пържолите обратно в сача и върху тях разпределете сместа с чесъна. След около 5 минути свалете от огъня.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар