Пъстърви на сач

21/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785587997
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо160
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте пъстървите. Направете успоредни нарези от едната им страна, като за целта използвате остър нож.

Разбийте меда със зехтина, лимоновия сок, черен пипер и сол. Намажете с получената смес рибите и от двете страни.

Загрейте намасления сач и печете рибите докато кожата им покафенее, като от време на време ги обръщате.

Сервирайте, като във всеки нарез сложете лимонче.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар