Свински пържоли с гъби и праз

23/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589913
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо941
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 3 - 4 бр. вратни
  • гъби - 500 г пресни
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • праз - 3 - 4 стръка
  • индийско орехче - 1/2 бр.
  • кимион - смлян
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазнете с олио и загрейте сача, изпечете в него предварително начуканите и овкусени с пипер сол пържоли. Обръщайте ги от време на врме.

Щом станат готови ги извадете от сача, капнете малко олио в него и сложете нарязаните гъби и праз.

Гответе до тяхното омекване и ги овкусете със сол, индийско орехче, черен пипер и кимион.

Върнете пържолите в сача, залейте всичко с доматения сок и разбъркайте внимателно. Гответе докато ястието остане на мазнина.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар