Хрупкави картофи на сач

21/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8715810277
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо584
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • картофи - 6 бр.
  • мащерка - на вкус
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • чесън - 4 скилидки (ситно нарязан)
  • червен пипер
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на много тънки филийки, смесете ги нарязания на полумесеци лук и чесъна. Поръсете с черен и червен пипер, сол и ситно нарязаната мащерка.

Поръсете със зехтин и разбъркайте добре. Оставете да престоят така 10-тина минути, за да поемат по-добре от ароматите.

Изсипете в намасления загрят сач.

Гответе до готовност на картофите, ако е необходимо поръсете 1-2 пъти със зехтин.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар