Пилешки сърца с гъби и вино

24/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785587997
"Кой може да устои на толкова апетитно предложение? Със сигурност не и вие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте намасления сач и сложете в него почистените пилешки сърчица.

Добавете нарязания на колелца лук и ивичките гъби. Гответе до готовност на продуктите, овкусете със сол, пипер и кимион.

Налейте виното и капнете малко олио. Гответе, докато ястието остане само на мазнина и накрая овкусете със счукания чесън.

Поднесете сърчицата с гарнитура от варени картофи.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар