Телешко фрикасе

17/08/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 073
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг2,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измитото и подсушено телешко месо нарежете на късчета. Сложете го да се вари в достатъчно вода заедно с разполовените зеленчуци и подправките за супа. Свареното месо посолете и след няколко минути го извадете с решетъчна лъжица в чиния.

Запържете брашното в сгорещеното масло и разредете запръжката с прецедения бульон, като бъркате интензивно. След като сосът поври 10 минути, го свалете от котлона.

Застройте с разбитите яйца с киселото мляко и добавете малко сол на вкус. Полейте телешкото с белия сос. Поднесете телешкото фрикасе с малко скълцан магданоз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар