Пица Пепероне

15/08/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 681
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстелете готовото тесто за пица в подмазнена форма. Намажете го добре с доматен сос или пюре.

Нарежете чушката на кръгчета и ги разпределете отгоре.
По желание добавете и почистената и скълцана люта чушка. Поръсете с малко риган и босилек и натрошено сирене.

Ръснете щипка сол и полейте със струя зехтин. Разпределете настъргания кашкавал пъхнете пицата

Пепероне да се изпече да приятен захар в силно загряна фурна, на около 220 градуса.подобни рецепти тук
5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар