Пилешко филе с гъби и топено сирене

05/08/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 605
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби задушете в малко масло. Добавя се начуканото и овкусено пилешко месо и се поръсва и с майорана и малко счукан кимион.

Ястието се оставя да се задуши не умерен огън за няколко минути. Накрая добавете и разбъркайте с топеното сирене. Долейте малко водичка и след 6 минути снемете от котлона.

Поднесете пилешки хапки с гъби и топено сирене с малко настъган кашкавал.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар