Картофено пюре с риба тон

07/10/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588229
"Разядка за парти, която се приготвя лесно и гарантирано ще впечатли с вкус гостите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо258
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода за 15-20 минути.

След това ги обелете и пасирайте заедно с лука, чесъна, оцета, половината от отцедената риба и половината от зехтина.

След като пасирате сместа внимателно прибавете оставащия зехтин, за да се получи гладко пюре.

Прехвърлете в чиния за сервиране, отгоре сложете останалата рибка и поръсете с магданоз, сол и пипер.

Сервирайте върху филийки чеснов хляб.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар