Бразилска подправка за месо
18/10/2017

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588854
"Ароматно и пикантно - вижте как се приготвя прословутата бразилска подправка за месо "
- Приготвяне
- Общо
- Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
- червен лук - 2 глави
- люти чушки - 2 бр. малки (червени)
- лайм - сок от 2 бр.
- кориандър - 1 с.л. ситно нарязан
Начин на приготвяне
Нарежете на ситно червения лук и го смесете със ситно нарязаните чушки и кориандъра.
Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да престои на хладно поне 30-тина минути.
Сосът е изключително подходящ за печено месо.подобни рецепти тук
Разбъркайте добре сместа заедно със сока от лайм и оставете да престои на хладно поне 30-тина минути.
Сосът е изключително подходящ за печено месо.подобни рецепти тук