Испански сос

09/08/2012
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 544
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

  • шунка - 120 г
  • говеждо месо - 120 г
  • шери - 3/4 ч.ч.
  • бульон - 500 мл месен
  • чушки - 1 броя Капия
  • лук - 2 глави кромид
  • домати - 2 броя
  • дафинов лист
  • масло - 60 г
  • магданоз - 1 - 2 стръка
  • брашно - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното в загрятото масло и добавете ситно нарязания лук. След малко сипете скълцаната ситно чушка, магданоз, дафиновия лист, объркайте и долейте бульона и шерито.

Оставете соса да заври и прибавете ситно нарязаните говеждо месо и шунка. Оставете да къкри за 2 часа на тих огън.

След това добавете обелените и нарязани домати, овкусете с черен пипер и сол и варете, докато течността от доматите леко се изпари.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар