Мусака от зрял фасул

29/09/2017
"Две от най-любимите ни ястия в една чиния - двоен повод за двойна порция, нали "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 065
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • боб - 200 г зрял фасул, сварен
  • лук - 4 глави
  • моркови - 4 бр.
  • олио - 4 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително сварете фасула и запазете малко от водата му.

Разпределете половината в подмазнена тава и отгоре разпределете нарязания и запържен лук.

Върху лука разпределете морковите, които са настъргани и посолени на вкус.

Завършете с пласт от останалия боб и посолете. Залейте със струя олио и сложете да се изпече до готовност.

При поднасяне поръсете с червен пипер.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар