Мусака от зрял фасул

29/09/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2885905
"Две от най-любимите ни ястия в една чиния - двоен повод за двойна порция, нали "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 874
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително сварете фасула и запазете малко от водата му.

Разпределете половината в подмазнена тава и отгоре разпределете нарязания и запържен лук.

Върху лука разпределете морковите, които са настъргани и посолени на вкус.

Завършете с пласт от останалия боб и посолете. Залейте със струя олио и сложете да се изпече до готовност.

При поднасяне поръсете с червен пипер.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар