Телешко по шотландски

26/09/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Надявайте шотландската поличка, пардон, готварската престилка и да почваме - това телешко няма да се приготви само "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо79
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на колелца и го задушете до златисто в разтопеното масло в подходящ съд.

Добавете нарязаното на парчета телешко, запържете и него и долейте виното. задушете така за 1 час.

Прибавете ориза с 200 мл гореща вода. Оставете да се вари за около 15 минути, след което сипете граха и гответе ястието, докато всички продукти омекнат.

Овкусете със сол.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар