Рачел от грозде и тиква

05/08/2012
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 682
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете добре узряло грозде, оронете го и го измийте добре. Изстискайте го хубаво и получения сок прецедете. Сложете сока да се вари на силен огън до сгъстяване.

Добавете обелената и нарязана на парчета тиква и индришето. Оставете сместа да се вари до омекване и сгъстяване.

Сипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар