Супа от свинско и зеленчуци

25/07/2012
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 782
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4,8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тенджера запържете ситно нарязаното месо до омекване. След това добавете и ситно нарязания лук и го задушете със свинското.

Долейте гореща вода (около 2 л). Посолете и прибавете нарязаните картофи, моркови и целина. Оставете всичко да се вари, докато месото напълно омекне.

Добавете и фидето, лютата стрита чушка, при нужда още малко сол, черен пипер, червен пипер и чубрицата. След като фидето уври, снемете супата от котлона.

След 5-10 минути я застройте с разбитите жълтъци с киселото мляко, оцета и разбъркайте добре. Поднесете супа от свинско и зеленчуци с малко скълцан пресен магданоз.подобни рецепти тук
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар