Рибена чорба от пангасиус

24/07/2012
от ВаленаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 942
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парченца и я добавете към вече врящата 2 л вода в тенджера на котлона. Добавете няколко зърна черен пипер и бахар.

Добавете и нарязания ситно морков, обелените и нарязани картофи, а след 10-тина минути и обезкостените и едро нарязани маслини.

След като зеленчуците омекнат, добавете сол и млян черен пипер на вкус. Дръпнете рибената чорба от котлона и след 10 минути я застройте с разбитото яйце с лимоновия сок.

Накрая объркайте рибената чорба от пангасиус с нарязан девесил и мащерка.подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар