Лют сос с месо

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Лют сос с месо1 / 2
09/09/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Едни добавят сос към месото, ние добавяме месо към соса и ни се получи супер вкусно"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 200 г прошарено
  • лук - 1 глава
  • домати - 5 - 6 бр. от консерва (обелени)
  • чесън - 2 скилидки
  • люти чушки - 1 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на малки късчета и го изпържете в незалепващ тиган в собствената му мазнина (не е необходимо да добавяте още мазнина).

Прибавете ситно нарязаните чесън и лук. Малко по-късно добавете нарязаната на ситно люта чушка и нарязаните на парченца домати.

Посолете на вкус соса и го задушете за около 20-тина минути на тих огън. Поднесете със спагети по избор.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: