Маслен сос с червено вино

07/09/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър785588114
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо131
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете лука и го сварете във виното заедно със сол и черен пипер. Варете докато лукът омекне и течността понамалее.

Прибавете маслото в соса и бъркайте енергично сместа с кухненска тел, за да стане маслото на пяна.

Все пак не оставяйте да се сгорещи твърде много. Полученият сос е най-подходящ за поднасяне към риба.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар