Лучен сос Роберт

05/09/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787588854
"Изключително подходящ сос за печено свинско!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука и го запържете в сгорещеното масло. Прибавете брашното, разбъркайте и го запържете и него.

Постепенно разреждайте сместа с бульона. Овкусете соса с дафиновия лист, черен пипер и сол на вкус.

Варете на слаб огън до сгъстяване. Преди поднасянето махнете дафиновия лист, а сосът разбъркайте с горчицата.

Сосът е изключително подходящ за печено свинско.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар