Кетчуп от сливи и домати

02/09/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589575
"Кетчуп от сливи и домати по български, който ще допадне на всички "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо152
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зеленчуците и сливите, почистете и ги нарежете на парченца, след което ги смелете с месомелачка.

Посолете сместа на вкус и варете на много слаб огън до сгъстяване. Накрая прибавете черния пипер.

Полученият кетчуп се насипва още горещ в затоплени буркани и се затваря херметично.

Съхранявайте го на студено място далеч от директна слънчева светлина.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар