Зелен фасул, запечен с шунка

28/08/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886666
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете зеления фасул и го нарежете на половинки. Сложете го да се свари доомекване с подсолена вода. Прецедете го, хубаво го подсушете.

Започнете да го подреждате на редове с шунката с намазнена тавичка. Най-горният ред е от фасул.

Запечете ястието в умерена фурна и залейте с яйцата, които сте разбили със сметаната. Покрийте със сланина, нарязана на тънки парченца и върнете във фурната да се доизпече.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар