Сос за скара с кетчуп

24/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589548
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо237
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава
  • вода - 100 мл
  • масло - 50 г
  • ябълков оцет - 3 с.л.
  • кетчуп - 3 с.л.
  • лимони - 1 дебело парче (с кората)
  • сос уорчестър - 1 ч.л.
  • захар - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • черен пипер - щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го смесете с оцета, водата, горчицата, захарта, черния пипер и щипка сол.

Прибавете лимона и сложете сместа на котлона да кипне. Варете на тих огън около 20-тина минути. След това го свалете от огъня и махнете лимона. Прибавете маслото и бъркайте до разтопяването му.

Прибавете соса Уорчестър и кетчупа, разбъркайте добре и сложете соса да поври малко. След това го съхранявайте на топло. Този сос е изключително подходящ за свинско месо на скара.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар