Орехов сос за печено месо

24/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8265810053
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо124
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • орехи - 150 г смлени
  • сметана - 150 г
  • вода - 1 с.л. студена
  • олио - 2 с.л.
  • индийско орехче - настъргано
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете смлените орехи с олиото и водата. Прибавете подправките и сметаната и разбийте сместа до получаването на гладък сос.

Ако пък прецените, че сместа е много гъста, може да добавите малко прясно мляко. Полученият орехов сос се поднася отделно към студено или топло печено месо.

Най-много подхожда на агнешко месо.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар