Провансалски дип

29/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваИноватор783587742
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежетете маслините и ги пасирайте заедно със съдържанието на консервата аншоа, каперсите и чесъна.

Овкусете с черен пипер и сол, ако е необходимо. Разбийте полученото пюре, като добавяйте на тънка струйка зехтина.

Добавете рома и разбъркайте дипа.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар