Провансалски дип

29/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589563
"Изтънчен и ароматен, като скъп френски парфюм "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо205
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежетете маслините и ги пасирайте заедно със съдържанието на консервата аншоа, каперсите и чесъна.

Овкусете с черен пипер и сол, ако е необходимо. Разбийте полученото пюре, като добавяйте на тънка струйка зехтина.

Добавете рома и разбъркайте дипа.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар