Оцет с босилек и магданоз

27/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8325810122
"За домашните салати препоръчваме оцет с босилек и магданоз "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1 бутилка
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо189
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете виното и оцета и в тях накиснете пресни листа от магданоз и босилек (пропорцията на билките е произволна). Добавете и някоко парченца лимонова кора.

Оставете сместа да престои на топло за 2 седмици, след което я прецедете и я налейте в чиста бутилка.

Изключително подходящ оцет за овкусяване на салати с марули.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар