Оцет с босилек и магданоз

27/08/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции1 бутилка
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо58
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете виното и оцета и в тях накиснете пресни листа от магданоз и босилек (пропорцията на билките е произволна). Добавете и някоко парченца лимонова кора.

Оставете сместа да престои на топло за 2 седмици, след което я прецедете и я налейте в чиста бутилка.

Изключително подходящ оцет за овкусяване на салати с марули.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар