Дип с риба тон

21/08/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • риба тон - 200 г от консерва (в собствен сос или с масло)
  • майонеза - 2 с.л.
  • къри - 1/2 ч.л. на прах
  • сметана - 100 г готварска
  • копър - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата от консервата и я стрийте с вилица.

Добавете сметаната и майонезата и разбийте всичко до получаването на гладка маса.

Овкусете дипа с кърито и ситно нарязан копър и охладете. Може да поднесете с препечени филийки, солени бисквити или пък нарязани сурови зеленчуци.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар