Яйчен сос с лимон

21/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър8325810117
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо280
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размийте нишестето с 1 с.л. студена вода и след това го прибавете към предварително разбитите жълтъци.

Разбъркайте добре сместа и добавете към нея настърганата лимонова кора, лимоновия сок, магданоза, черен пипер и сол на вкус.

Долейте около 3 ч.ч. вода и сгъстете соса на слаб огън, като е необходимо да се бърка непрекъснато.

Сосът е най-подходящ за агнешко.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар