Маслен крем за торти

12/08/2012
от фифиНовак
"Няма значение какъв блат ще вземете или приготвите - с този невероятен маслен крем всяка торта ще се превърне в истинско произведение на сладкарското изкуство "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо87 677
  • Преглеждания за месеца1387
  • Преглеждания за седмицата48
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте с помощта на миксера маслото и постепенно добавете ванилията и пресятата пудра захар, добавяйки чаша по чаша. Разбивайте като обирате крема от стените и дъното.

След като пудрата захар се поеме, добавете прясното мляко и разбийте до получаване на пухкава и гладка смес.

Използвайте така приготвения маслен крем за покриване на торти или слепване на блатове. Съхранявайте в хладилника, докато започнете да работите с крема.

По желание може да оцветите крема с малко безвредна боя.подобни рецепти тук
5 7
4 3
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Ani
Ani
27.02.2016 13:25
razbira se che shte s epoeme , masleniyat krem se bie prodaljitelno vreme , poniakoga moje da se preseche i tryabva da se prodalji da se bie s mikser i stava krema
2
2
Стоянова
Стоянова
12.11.2015 16:05
4 чаши пудра захар с една чаша масло ???????? Невъзможно е да се получи добър крем.Моля не публикувайте такива рецепти, да се хабят продукти.
9
2
kremi
kremi
10.05.2015 03:45
az go probvah ujasno se poluchi
6
5

Виж всички коментари или напиши такъв