Фин орехов пай

15/08/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2885486
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо290
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното направо със содата за хляб и пудрата захар. Добавете парченцата масло, ванилената захар и добре объркайте.

Добавете жълтъците и направете хомогенно тесто. Тестото покрийте с прозрачно фолио и го сложете на студено за 30 минути.

Извадете тестото и го разточете на кръгъл блат, който трябва да разпределените в тавата. Приберете тавичката в хладилника.

Следва да приготвите ореховото тесто. Разбийте белтъците на сняг и доразбийте със захарта. Добавете към белтъците смлените орехи и шоколада.

Извадете тавичка, разпределете ореховата смес и сложете да се изпече в слабо загряна фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар