Конфитюр от тиква
21/07/2011

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки

отРениНовак
- Приготвяне
- Готвене
- Общо
- Порции5-6 бурканчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Начин на приготвяне
Измитата и нарязана тиква се държи във варно мляко около 2 часа.
Кипва се захарта с равно количество вода. След като ври 20 мин. се пускат измитите от варното мляко парчета тиква. Добавяме и канелата.
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко.
Изстудява се набързо.
подобни рецепти тук
Кипва се захарта с равно количество вода. След като ври 20 мин. се пускат измитите от варното мляко парчета тиква. Добавяме и канелата.
Конфитюрът ври докато сиропът се сгъсти като за сладко.
Изстудява се набързо.
подобни рецепти тук
Препоръчано по темата
Коментари (2)

И аз искам да питам как се прави варна вода и от къде да се намери вар?
5
0

Искам само да питам, варно мляко точно какво значи. Вар разредена с вода ли ?
7
0