Обикновен кейк с какао

10/08/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо454
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото и захарта на пухкав крем. Прибавете с непрекъснато бъркане жълтъците (1 по 1) и лъжица по лъжица прясното мляко, като внимавате сместа да не се пресече.

След това прибавете лимоновата кораи част от брашното, в което е добавен бакпулверът. Накрая добавете разбитите на сняг белтъци и брашното.

Отделете 2 лъжици от сместа и ги оцветете с какаото. Намазнете и поръсете брашно форма за кекс и изсипете част от сместа, изсипете на зиг-заг какаовата смес и покорийте с останалата смес.

Печете в умерено загрята фурна, извадете от формата и докато е топъл го поръсете с пудра захар, ароматизирана с ванилия.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар