Домашни хамбургери

11/07/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Не отказвайте на семейството и децата да ги почерпите с домашни хамбургери, ние ще ви научим как се правят "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 171
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата със сол, черен пипер и яйцето, като по желание може да добавите и други подправки на вкус.

От каймата оформете с влажни ръце и изпечете 4 кръгли и плоски кюфтета, като ги подредите в подмазнена тава. Първоначално сложете фолио, а накрая запечете без.

Разбийте равни количества майонеза и обезмаслено кисело мляко с малко скълцан магданоз и сибирски лук. С този сос намажете разполовените питки.

Сложете по едно кюфте, разпределете листче маруля, резени домати и тънки шайби лук. Поднесете домашните хамбургери с кетчуп и горчица.подобни рецепти тук
5 6
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар