Печени праскови с бадемови ядки

09/08/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589416
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо186
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете добре узрели, но твърди праскови.

Измийте обелете и ги нарежете на половинки. Потопете ги в разбитите жълтъци, след това в захарта.

Наредете ги в намаслена тава и печете в умерено загрята фурна, докато се глазират.

Поръсете със счуканите бадеми и печете още няколко минутки. Поднесете ги топли.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар