Аржентинско песто

11/07/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор3762293
"Екзотично предизвикателство за сетивата, което отлично се съчетава с меса, дивеч или обикновени препечени филийки "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо778
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

  • магданоз - 1 голяма връзка
  • чесън - 4 скилидки
  • риган - 1 с.л. сух или 2 с.л. пресен
  • зехтин - 125 мл
  • оцет - 60 м (1/4 ч. ч.) винен
  • кимион - 1/2 пакетче смлян
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре измийте магданоза и го подсушете старателно. Скълцайте го и го сипете в блендер.

Прибавете ригана, скълцания чесън и оцета.

Пуснете машината и пасирайте всички добре.

Прибавете останалите подправки, олиото на тънка струйка и доразбийте много добре.

По желание може да го поднесете с настъргани орехи.подобни рецепти тук
5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар