Карпачо

08/08/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете говеждото филе от тлъстини и го сложете във фризер за 1-2 часа. Така ще се втвърди и ще се реже много по-лесно.

Нарежетего с дълъг и остър нож на много тънки парчета. Наредете ги в чиния за сервиране и поръсете със зехтин и пармезан.

Гарнирайте с маслините.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар