Супа от фасул с кресон

04/08/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете фасула ден предварително и след това го сложете да се свари в същата вода.

Отделно изпържете листата от маруля в масло, залейте ги с бульон и оставете да се варят за около 10 минути.

Пасирайте зеленчука и боба, а ако е нужно, залейте с малко бульон, овкусете със сол и загрейте отново.

Преди да поднесете супата, объркайте със сметаната и пуснете нарязаните листенца от кресон.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар