Дробчета с тиквички и вино

08/07/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо980
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре почистете и подсушете дробчетата. Загрейте мазнината и сипете дробчетата. Бъркайте, за да се запържат равномерно и оставете да се задушат за няколко минути.

Долейте виното и разбъркайте. Оставете да се готвят до полуготовност, а през това време накълцайте лъка на полумесеци, настържете моркова и нарежете тиквичките.

След като алкохолът се е изпарил, добавете всички зеленчуци и разбъркайте. Оставете да се задушават, докато омекнат.

Махнете капака и след като течността се поизпари, поръсете със сол, черен пипер и малко червен пипер на вкус.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар