Печена риба по сицилиански

02/08/2017
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър2886478
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо328
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако рибата има кожа, я отстранете. Подредете филетета на един ред в подмазнена тава.

Загрейте зехтин в съд на котлона и запържете нарязания лук, докато добие златист цвят, и добавете предварително попарените, обелени и нарязани домати.

Овкусете с карамфилчетата и сол и оставете да се задушава, като разбърквате от време на време.

Накрая добавете каперсите, целината, маслините, магданоза и черен пипер.

Залейте рибата със соса и сложете да се пече под капак за около 25 минути в предварително загряна фурна.

Поднесете ястието направо с тавата върху масата, докато е още горещо.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар