Пълнени яйца с риба тон

02/08/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо60
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете яйцата и срежете по дължина на отделни половинки.

Отделените жълтъци пасирайте заедно с рибата, като добавите сока от лимона, сметаната и майонезата. Хомогенизирайте сместа и овкусете с черен пипер.

С жълтъчната смес напълнете белтъците и направете украса от почистени маслини и нарязан магданоз.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар