Мариновани малки рибки

01/08/2017
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо227
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте рибките и ги подсушете с кухненска хартия. Направете им няколко разреза и поръсете със сол и пипер. Изпържете рибата в масло.

Отделно изпържете скълцания лук в олио и добавете нарязаните гъбки, скълцания магданоз, както и доматите, които предварително сте обелили и нарязали /без семето/.

Залейте с виното и лимоновия сок, добавете подправки на вкус и кипнете. След това залейте рибата със соса.

Кипнете отново ястието и сложете да се пече за 5 минути в гореща фурна.

Поднесете ястието студено и поръсено с магданоз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар