Пълнени камби с грозде и моркови

24/10/2012
Тони
отТониНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 085
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • чушки – камби 10 кг.
  • олио – 1 ч. ч.
  • моркови – 4 кг.
  • зелен фасул – 2 кг.
  • карфиол – 2 глави
  • грозде – 300 гр.
  • оцет – 1 л.
  • дафинови листа
  • сол – 1 ч. ч.
  • черен пипер
  • бахар
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим зеленият фасул на пара със сол до омекване. Настъргваме морковите. Карфиолът накъсваме и попарваме с подсолена вода.

Камбите почистваме и ги пълним с моркови, фасул и едно зърно бяло грозде. Покрива се отгоре с китка карфиол.

Нареждаме ги с отворите на горе и заливаме с изстиналата течност от оцета, олиото, дафиновите листа, черния пипер, бахара и солта.

подобни рецепти тук
5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Силвия
Силвия
31.01.2016 19:47
Тази рецепта с пълнените камби може да е чудесна,но в случая,бурканчето,което е на снимката,е пълнени малки чушлета-камби с риба тон,и др. съставки.Работила съм го доста време,и мога да позная,какво има във вазетката.Нарича се-ПЕПЕРОНДЖИНО КОМ ТОНО........Мога да Ви изпратя рецептата.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв