Домашни еклери

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Домашни еклери1 / 5
30/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
12-15 бр.
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"

Необходими Продукти

  • брашно - 250 гр.
  • вода - 500 гр.
  • масло - 125 гр.
  • яйца - 7 бр.
  • сол
  • ванилия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.

Рейтинг

4.5
518
44
34
20
10
Дай твоята оценка: