Домашни еклери

30/05/2009
от ХанаНовак
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12-15 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо56 041
  • Преглеждания за месеца566
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.
подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 17
4 4
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
4
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
10
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
8
0

Виж всички коментари или напиши такъв