Домашни еклери

30/05/2009
"Пухкави домашни еклери с много крем, които свършват за нула време, след като ги приготвим"
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции12-15 бр.
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта

Необходими Съставки

Приготвяне

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в умерена фурна.

Опечени и студени те се режат по дължина и се пълнят с жълт крем.

Отгоре се поръсват с пудра захар и ванилия или се заливат с карамел.
[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 16
4 4
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Николай
Николай
06.03.2016 10:14
Нестават тези еклери станаха жълти ката яйца
4
0
иванка
иванка
26.04.2015 19:46
Boje i tova mi bilo recepta
9
0
митко
митко
02.01.2015 18:05
хич нищо не се разбира!
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията