Пълнени патладжани с лук и орехи

11/09/2017
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър787589868
"Веган патладжани, които ще ви накарат да забравите за кебапчетата и кюфтетата "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо588
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патладжаните и махнете дръжките им, срежете ги на две по дължина. Пуснете ги във вряща солена вода и варете до готовност.

След това ги извадете, отцедете и леко ги издълбайте.

Пригответе си плънката. За целта смелете в блендера орехите, чесъна, зелените подправки и вътрешността на патладжаните. Добавете соса от нар и ситно нарязания лук, овкусете със сол и разбъркайте.

Напълнете патладжаните, напръскайте с ореховото олио и сервирайте.подобни рецепти тук
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар