Основен зеленчуков бульон

26/07/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо52
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • целина - 1 парче
  • лук - 1 глава
  • корен от магданоз - 1 бр.
  • черен пипер - няколко зърна
  • моркови - 2 бр.
  • магданоз - 2 клончета
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете обелената глава лук на 2 половини, а морковите на няколко парчета.

Пуснете ги в 500 мл кипяща вода заедно с парчето целина, корена магданоз, клонките магданоз и зърната пипер.

Щом течността започне да кипи, посолете бульона, захлупете тенджерата и намалете силата на огъня. Варете 20-25 минути, след което прецедете течността.

Можете веднага да използвате бульона или пък да го замразите във фризера.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар