Провансалски сос

29/07/2017
Росица Стояноваот Росица СтояноваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо110
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистения лук на ситно. Обелете доматите, след което ги настържете. Нарежете босилека и целината на ситно.

Чесъна пресовайте. Загрейте зехтин и пуснете в него чесъна, лука и целината. Пържете докато видите, че леко поомекват.

Прибавете настърганите домати и босилека, овкусете със сол и черен пипер на вкус. Гответе докато сосът се сгъсти, като от време на време разбърквате.

Прецедете соса и го върнете на огъня да кипне втори път, отстранете веднага след това.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар